سیزدهمین نشست تخصصی خواهران مبلغ استان قم برگزاری شد

سیزدهمین نشست تخصصی خواهران مبلغ استان قم به همت معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین، بعدازظهر روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۹/۰۴ در سالن اجتماعات جامعه مدرسین برگزار شد.

در این نشست که در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی معاونت جامعه و مردم و با موضوع آثار کاهش حضور زنان در خانه و خانواده برگزار شد کارشناسان به بررسی ابعاد مختلف اشتغال بانوان پرداخته و اختلاف دیدگاه صاحب‌نظران در این موضوع را ناشی از پیچیدگی ابعاد موضوع اشتغال بانوان و آثار مثبت و منفی آن در مسائل فردی، خانوادگی، تربیتی و اجتماعی وحتی سیاسی و اقتصادی دانستند.

در این نشست حضور بانوان در صحنه‌های اجتماعی و تصدی برخی از مسئولیت‌ها به عنوان واقعیتی اجتناب ناپذیر معرفی شد که می‌بایست در کلیه محاسبات و برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار گیرد و انکار آن پاک کردن صورت مسأله خواهد بود.

سخنرانان جلسه بر قطعی بودن برخی آثار منفی کاهش حضور بانوان در منزل تأکید و پیدا کردن راه‌هایی برای کاهش این پیامدها را ضروری دانستند که در این رابطه مسئولیت‌هایی متوجه خود زنان شاغل، همسران و فرزندان آنان و نیز وظایفی متوجه مسئولین و برنامه‌ریزان حوزه زنان و خانواده و دولتمردان می‌باشد.

در این نشست بر محوریت خانواده از نگاه اسلام و جایگاه انکارناپذیر آن در نظام اخلاقی و تربیتی تأکید و با اشاره به جنگ نرم دشمنان فروپاشی کانون خانواده و تغییر نگاه به موقعیت زن و نقش تربیتی او از اهداف اصلی تهاجم فرهنگی استکبار جهانی دانسته شد و بر ضرورت مقابله با توطئه‌های دشمنان در بخش فرهنگ تأکید گردید و کارشناسان هشدار دادند که با توجه به ویژگی جنگ نرم در نیروگیری دشمن از جبهه خودی هوشیاری، بصیرت و شناخت نقشه‌های دشمنان و آمادگی برای خنثی کردن توطئه‌های آنان یک ضرورت و غفلت از آن مسبب پیامدهای جبران‌ناپذیر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *