راه جلوگيري از تحريف امام بازخواني اصول امام است

 گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در اجتماع پر شکوه مردم در حرم مطهر امام خميني(ره):

بازخواني اصول مستند مکتب امام، تنها راه مقابله با تحريف شخصيت آن بزرگوار است، اصولي مانند: اثبات اسلام ناب محمدي و نفي اسلام آمريکايي، اعتماد به صدق وعده الهي و بي اعتمادي به مستکبران، اعتماد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمرکزهاي دولتي، حمايت جدي از محرومان و مخالفت با اشرافيگري، حمايت از مظلومان جهان و مخالفت صريح و بي ملاحظه با قلدران بين المللي، استقلال و رد سلطه پذيري، و تاکيد بر وحدت ملي.

بدون شناخت “صحيح و تحريف نشده امام” امکان تداوم اين نقشه راه وجود نخواهد داشت.

با در نظر گرفتن اين مسائل، خطر تحريف شخصيت امام بزرگوار (ره) اهميت پيدا مي کند و بايد بعنوان يک هشدار جدي براي مسئولان، صاحبنظران فکري انقلاب، شاگردان قديمي امام، علاقه مندان به راه امام، و عموم جوانان و فرزانگان و دانشگاهيان و حوزويان، باشد.

بعد از رحلت امام (ره) اين جريان ادامه داشت تا جايي که برخي امام را بعنوان يک انسان ليبرال مسلک که هيچ قيد و شرطي در رفتارهاي سياسي، فکري و فرهنگي ايشان وجود ندارد معرفي مي کنند، در حاليکه اين نگاه بشدت غلط و خلاف واقع است.

رهبر معظم انقلاب اسلامي در تبيين ماهيت اسلام آمريکايي به دو شاخه آن يعني “اسلام سکولار” و “اسلام متحجر” اشاره و خاطر نشان کردند: امام (ره) همواره افرادي را که قائل به جدايي جامعه و رفتار اجتماعي انسانها از دين بودند در کنار افرادي قرار مي دادند که به دين نگاه عقب افتاده و متحجرانه و غيرقابل فهم براي انسانهاي نوانديش داشتند.

در مکتب فکري امام (ره)، اسلام آخوندهاي درباري و اسلام داعشي از يک طرف و اسلام بي تفاوت در برابر جنايتهاي رژيم صهيونيستي و آمريکا و چشم دوخته به قدرتهاي بزرگ از طرف ديگر، هر دو به يک نقطه مي رسند و هر دو مردود هستند.

کسي که خود را پيرو امام (ره) مي داند بايد با اسلام متحجر واسلام سکولار مرزبندي داشته باشد.

امروز ما اين موضوع را بطور کامل لمس کرده و متوجه شده ايم که چرا نمي توان به وعده‌هاي مستکبرين اعتماد کرد زيرا آنها در جلسات خصوصي صحبت‌هايي را مي‌کنند که در جلسات عمومي خلاف آن را مي گويند و عمل مي‌کنند.

در بُعد مسائل داخلي، امام طرفدار جدي حمايت از محرومان و مستضعفان بود و نابرابري اقتصادي و اشرافي‌گري را با شدت و تلخي رد مي کرد.

در بعُد خارجي، امام (ره) صريحا” در جبهه مخالفِ قلدران بين المللي و مستکبران بود و در حمايت از مظلومان هيچ ملاحظه اي نمي کرد.

امتداد معرفتي و عمليِ تعبير “شيطان بزرگ” بسيار زياد است زيرا وقتي به کسي لقب شيطان داده مي شود، رفتار و برخورد و احساسات بايد در چارچوب “شيطان صفتي” او باشد.

ما امروز به همان اندازه که با رفتارهاي وحشيانه و ظالمانه جريان داعش در عراق و سوريه مخالفيم، با رفتار ظالمانه پليس فدرال آمريکا در داخل اين کشور مخالفيم و هر دو رفتار را همانند يکديگر مي دانيم.

ما به همان اندازه که با محاصره ظالمانه مردم مظلوم غزه مخالفيم با بمباران مردم بي پناه يمن مخالف هستيم، به همان اندازه که با سخت گيري بر ضد مردم بحرين مخالفيم با حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريکا به مردم افغانستان و پاکستان مخالفيم.

مسئله فلسطين عرصه يک مجاهدت واجب و لازم اسلامي است و هيچ حادثه اي ما را از مسئله فلسطين جدا نخواهد کرد.

هم آن تسنني که مورد حمايت امريکاست و هم آن تشيعي که از لندن به دنيا صادر مي‌شود، هر دو برادران شيطان و عوامل استکبار و غرب هستند.

دشمن در ميان ملت با هر کسي ايستادگي بيشتري بکند، بيشتر مخالف است، آنها با عناصر مومن و حزب اللهي و سازمانها و نهادهاي انقلابي بيشتر مخالفند چون مي دانند که اين عناصر سدهاي محکم و مستحکمي در مقابل نفوذ دشمن هستند. (خ-۱۲۵۸)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *