فاطمه آلیا در گردهمایی مبلغات استان قم: وادادگی برخی متولیان فرهنگی نگران کننده است

فاطمه آلیا در گردهمایی مبلغات استان قم

فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عصر چهارشنبه مورخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۱ در همایش مبلغات استان قم که به همت معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین در سالن همایش های این نهاد حوزوی برگزار شد، با محکوم کردن جنایت صهیونیست ها علیه نیروهای مقاومت اسلامی، شهادت جمعی از نیروهای حزب الله و یکی از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام را جرمی نابشخودنی دانست و با محکوم کردن آن، گفت: در پی این اهانت وقیحانه مسلمانان دنیا و ایران اسلامی خشم مقدسی را ابراز کرده اند.

وی با انتقاد از حرکت نابجای وزیر امور خارجه در پیاده روی و قدم زدن با جان کری در ژنو، این حرکت را باعث عصبانیت ملت انقلابی ایران و دلسوزان نظام دانست و گفت: هر حرکت در عرف بین الملل یک سری معنا دارد، اگر کسی با کسی قدم می زند یعنی دنیا نگاه کن ببین ایران هم در آخر با ما همقدم شد.

وی بیان کرد: مذاکره چارچوب و خط قرمز دارد و باید در همان مسیر قدم بردارند؛ ما از تیم مذاکره حمایت می کنیم اما اگر نقطه اشکال و ایرادی مشاهده کردیم باید تذکر دهیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه امروز سخنگوی محترم دولت در اظهاراتی این نکته را مطرح کرد که کسانی که حرکت آقای ظریف را نقد می کنند حرف سخیفی زده اند؛ به عقیده ما این رویکردها لطمه می زند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود رسالت تبلیغ را وظیفه خطیر، بزرگ و در عین حال حساس توصیف کرد و گفت: تبلیغ رسالت حضرت رسول الله(ص) و اولیای طاهرین بوده است، عزیزانی که در این مسیر قدم برمی دارند باید قدر موقعیت و جایگاه خود را بدانند.

آلیا در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی داشت ایام الله دهه مبارک فجر، اظهار داشت: انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف دستاوردهای بسیاری به همراه داشته است، این انقلاب برای زنان نیز دستاوردها و برکات بسیار خوبی به دنبال داشته است.

این نماینده مجلس با بیان این که با پیروزی انقلاب اسلامی ساختار وابسته سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران به کلی دگرگون شد، گفت: به موازارت مبارزات حضرت امام از سال ۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی، تحرکات بسیاری در جهت وابستگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشتیم که با پیروزی انقلاب که ثمره وحدت مردم و پرچمداری حضرت امام و روحانیت بود، تاثیر بسیاری ایجاد شد.

وی بیداری اسلامی را یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ما و ملت های آزادیخواه عزت و خودباوری داد و این یک هدیه الهی است که باید قدردان آن باشیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که پیروزی انقلاب اسلامی به زنان هویت بخشید، تصریح کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به زنان نگاه غربی وجود داشت؛ نگاه غرب به زن یک نگاه ابزاری است که باید از جذابیت او برای تبلیغات و سودجویی استفاده کرد.

وی حاکمیت مردمسالاری دینی در کشور را از دستاوردهای مهم دیگر انقلاب اسلامی ذکر و خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ما شاهد حاکمیت دیکتاتوری در کشور بودیم و مردم هیچ نقشی در تعیین حاکمیت و سرنوشت خود نداشتند، اما با پیروزی انقلاب اسلامی مردم تبدیل به رکن اصلی و جدا ناپذیر انقلاب اسلامی شدند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که حضرت امام برای ساختارهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی بر اساس آموزه های متعالی دین مبین اسلام طرح و برنامه داشتند، گفت: ایشان همچنین نگاه ویژه و احترام آمیز خاصی به زنان و تاثیرگذاری مثبت آنان در اجتماع داشتند و همواره بر نقش حائز اهمیت آنان تاکید می کردند.

وی این نگاه حضرت امام(ره) را برگرفته از نگاه مترقی اسلام به زنان دانست و تاکید کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی زنان هویت و عزت واقعی خود را پیدا کردند و به اعتماد به نفس دست یافتند؛ قبل از انقلاب زن هویت و رسالت خود را نمی شناخت.

آلیا توجه به کانون محوری خانواده را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی ذکر و خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم نقش زن را بدون توجه به کانون خانواده تبیین و تفسیر کنیم.

وی نقش و تاثیرگذاری زنان در جبهه های نبرد حق علیه باطل را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: حضور زنان در جبهه فرهنگی از دیگر کارکردهای انقلاب اسلامی است که حضرت امام و رهبر معظم انقلاب بارها زمینه های آن را تبیین کرده اند.

این نماینده مجلس با تاکید بر این که جهاد زنان در حوزه فرهنگ محقق می شود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب از فرهنگ به مثابه هوا و اکسیژن یاد می کنند که بدون آن امکان حیات وجود ندارد؛ از این رو باید به مقوله فرهنگ حساس باشیم.

وی با بیان این که از ابتدای انقلاب به خاطر سیاست های دولت های مختلف در عرصه فرهنگ و همچنین حوزه زنان دچار فراز و فرودهایی بوده ایم و متحمل خسارت هایی شده ایم گفت: برای امور زنان باید یک مرکز فرا قوه ای داشته باشیم که تحت تاثیر سیاست های متغیر دولت ها قرار نگیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: گاهی به نام اسلام نگاه هایی به جامعه تزریق می شود که در صف اول خود ما بانوان باید حساس باشیم و واکنش نشان دهیم و اجازه ندهیم این هوای مسموم منتشر شود و با ابزارهای فرهنگی و بصیرت و بیداری که داریم سالم سازی و روشنگری کنیم.

وی بیان کرد: اخیرا از سوی معاونت امور زنان نهاد ریاست جمهوری تفاهمی با صندوق جمعیت زنان سازمان ملل انجام شده است که ما در این زمینه در مجلس شورای اسلامی تذکر داده ایم و اجازه نخواهیم داد چنین توافقی عملی و اجرایی شود؛ مشابه این در دوره حاکمیت اصلاحات نیز صورت گرفته بود که امروز برخی آثار و پیامدهای منفی آن شامل افزایش آمار طلاق و ناهنجاری ها را مشاهده می کنیم!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش هایی از این توافقنامه، بیان کرد: متن این تفاهم نامه در واقع توافقنامه است، البته عنوان چیزی را عوض نمی کند، در متن آن گفته شده برای آموزش خانواده از مشاورین خارجی استفاده کنیم، در حالی که در همین سالیان اخیر رهبر معظم انقلاب تاکید کردند ما در بحث زنان و خانواده از دنیا طلبکار هستیم.

وی تاکید کرد: اینها انسانیت زن را به اسم دفاع از حقوق زنان پایمال کرده و به لجن کشیده اند، امروز زنان غربی از وضعیتی که دارند راضی نیستند در چنین شرایطی ما چطور می خواهیم از مشورت های آنان بهره بگیریم.

نماینده مردم تهران در مجلس نگاه غربی به مقوله زنان و خانواده را یک نگاه مادی و فیزیکی دانست و گفت: آنها رشد معنوی و حیات طیبه را قبول ندارند، ما چه کمکی می خواهیم از مشاوران آنها بگیریم تا زنان خود را آموزش دهیم.

این نماینده مجلس با بیان این که در جامعه تغییرات مثبت و منفی فرهنگی یک شبه صورت نمی گیرد، گفت: در زمانی که رهبر معظم انقلاب بر سبک زندگی اسلامی ایرانی تاکید دارند، وارد کردن این مقوله ها و بودجه گرفتن برای آن جای تعجب دارد؛ البته ما به مجلس گفته ایم اینها باید گزارش سال قبل خود را بدهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن هشدار نسبت به خطرهای فرهنگی که به صورت خزنده جامعه را تهدید می کند، گفت: برخی برنامه های بدآموز به اسم فرهنگ به خورد جامعه داده می شود و باید در این زمینه کاملا هوشیار باشیم.

وی تاکید کرد: امروز در جهان توجه به اسلام و آموزه های آن بی نهایت شده است و ما این مساله را در سمینارهایی که در خارج از کشور شرکت می کنیم و همچنین در ملاقات با هیات هایی که به ایران می آیند به عینه مشاهده می کنیم، در چنین شرایطی عطش نگاه و توجه به خارج آن هم در عرصه ای مثل مقوله زنان جای تعجب و تاسف دارد.

نماینده مردم تهران وادادگی برخی متولیان فرهنگی را نگران کننده دانست و اظهار داشت:  یهود و نصارا تا ریشه اسلام را نکنند هیچ گاه از ما راضی نخواهند شد.

فاطمه آلیا طرح مسائلی همچون همه پرسی و رفراندوم را از جمله موضوعات حاشیه ساز دانست و تاکید کرد که مسؤولان باید از طرح چنین مسائلی اجتناب کنند.

وی با انتقاد از عدم برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی و کم توجهی به شبکه اطلاعات ملی، بی توجهی به آسیب های عرصه فضای مجازی را در بردارنده پیامدهای بسیار ناگوار برای جامعه و نظام ذکر کرد.

نماینده مجلس نهم با تاکید بر این که در بسیاری از کشورهای دنیا شبکه های اجتماعی فیلتر شده اند و متاسفانه رییس جمهور و وزیر ارتباطات ما می گویند نباید این شبکه ها در ایران فیلتر شود، گفت: دشمن برای ضربه زدن به ما امید بسیاری به شبکه های اجتماعی بسته است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تحدید نسل را تهدیدی جدی برای کشور دانست.

نماینده مردم تهران همچنین راهکار اصلی حل مشکلات اقتصادی را توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی و نگاه و توجه به ظرفیت های داخلی دانست و گفت: این که نگاه ما به غرب باشد ضربه می زند.

آلیا همچنین در پایان به سؤالات حاضران درباره مسائل جاری و سیاسی کشور پاسخ داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *