دهمین نشست تخصصی خواهران مبلغ استان قم در روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۳/۰۸/۲۹ با موضوع مهدویت و آسیبهای آن برگزار شد.
در ابتدای این نشست معاون محترم جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حضرت حجتالاسلام والمسلمین آشتیانی به ایراد سخن پرداختند. ایشان با اشاره به شرایط زمانی خاص حاضر بر ضرورت مراقبتها و مراعاتهای جدی در امر تبلیغ تأکید کردند.
ایشان با بیان روایات، زمانشناسی و توجه به اوضاع جهانی، خود ساخته بودن و عامل بودن به گفتهها، عالم به زمانه بودن همراه با بصیرت و همچنین عالم بودن و تسط بر موضوع را از جمله صفاتی بیان کردند که برای مبلغین ضرورت دارد.
ایشان همچنین به روایاتی اشاره کردند که بر جایگاه رفیع علما و نقش محوری آنها پرداختند.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین کفیل از کارشناسان مهدویت، به بحث آسیبهای مهدویت پرداختند. ایشان ابتدا اهمیت پرداختن به بحث آسیبشناسی را مطرح کردند و در ادامه به شش آسیب و شش راهکار در باب مهدویت پرداختند.
انتظار منفی اولین آسیبی بود که مطرح شد. ایشان با بیان این که افرادی که دچار آسیب منفیاند سه دستهاند دلیل آنها را روایتی بیان کردند که ظهور را زمانی میداند که زمین پر از ظلم و جور شود. ایشان که در پاسخ به شبهه مطرح کردند که این مطلب از علائم و نشانههای ظهور است که به دست ما نیست و ظهور متوقف بر علائم نمیباشد. ظهور متوقف بر شرایط است و شرایط مانند عدالت خواهی، ظلمستیزی و دینیاوری به دست ماست. ایشان ۳ شاخص دینیاوری و ۳ راهکار آن را برای مبلغات بیان کردند.
آسیب دوم و سوم سرگرم شدن به علائم و مطابقت دادن علائم با حوادث رخ داده است که راهکار در مقابل آنها باید جامعه به شرایط بپردازد و نزدیکی ظهور را با شرایط ثابت کنیم.
آسیب چهارم ارائه چهره خشن از امام زمان است که در مقابل مبلغین باید به جلوههای محبت حضرت بپردازند.
آسیب پنجم ملاقاتگرایی در میان منتظران است که در مقابل جامعه باید به دنبال رضایت امام زمان(ع) باشد.
آسیب ششم مطرح کردن مباحث غیرضروری است یعنی سؤالهایی که رایج است اما فایدهای ندارد در مقابل باید مباحث ضروری را مطرح کرد تا منجر به درک نعمت ظهور شود و مردم ظهور حضرت را بخواهند و شرایط ظهور حضرت را فراهم کنند.
در پایان ایشان به سؤالات خواهران مبلغ در باب آسیبهای مهدویت پاسخ دادند.