در قوانين مربوط به اهداء جنين بايد مراقب حفظ نسب بود

آیت الله فاضل لنکرانی در نشست مشترک کميته علمی تطبيق مسائل حوزه درمان نازايی با مسائل فقهی که از سوی گروه فقه پزشکی معاونت پژوهشی مرکز فقهی ائمه اطهار برگزار شد، گفت: ما واقفیم به اینکه اهدای جنین یا تخمک و اسپرم امروز یکی از نیازهای اجتماعی جامعه است، از اين جهت نمی‌توانیم به این موضوع فقط به عنوان یک مسئله شخصی نگاه کنیم، این یک معضل اجتماعی است.

عضو جامعه مدرسین با اشاره به ابعاد مختلف اجتماعی ناباروری و اهدای جنین گفت: اسلام نسبت به حفظ نسب تأکيد فراوان دارد بنابراین در قوانين مربوط به اهداء جنين بايد مراقب بود اين امر مهم مورد غفلت قرار نگيرد.

وی در انتها گفت: اکنون راجع به شيوه اجراي اهداء جنین و بحث محرمانه بودن که یک امر بسیار غلط است، حوزه باید وظیفه‌اش را انجام بدهد و آن را دنبال کند، از قانونگذار هم بخواهیم این مسئله را حل کند.

 

منبع: رسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب