آیت الله حسینی بوشهری: مهارت آموزی و تربیت مورد توجه قرارگیرد

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حرکت در مسیر تمدن نوین اسلامی را مستلزم نگاه ویژه به آموزش و پرورش دانست.

 به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، وزیر آموزش و پرورش با آیت الله حسینی بوشهری دیدار کرد. رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آموزش و پرورش را نهادی بی بدیل در ایجاد سرمایه اجتماعی دانست و گفت: نیروی انسانی نقش مؤثری در پیشرفت کشور دارد و آموزش و پرورش پایه گذار تربیت نیروی انسانی است.

وی مهارت آموزی را حلقه گمشده چرخه آموزشی کشور دانست و خاطر نشان کرد: مباحث تئوریک به تنهایی کافی نیست و مهارت آموزی به عنوان یک اصل اساسی باید مورد توجه قرار گیرد. خروجی‌های آموزش و پرورش باید متناسب با نیازهای زمان آموزش دیده باشند و با واگذاری مسئولیت، از اعتماد به نفس کافی برخوردار شوند.

امام جمعه قم حرکت در مسیر تمدن نوین اسلامی را مستلزم نگاه ویژه مسئولین به آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: آینده جامعه در گرو نیروی انسانی و سرمایه اجتماعی آن جامعه است و دست یابی به تمدن نوین اسلامی بدون بها دادن به آموزش و پرورش، میسر نخواهد بود.

وی تربیت را یکی از وظایف مهم آموزش و پروش ارزیابی کرد و افزود: در سیستم آموزشی کشور ما به تربیت به اندازه آموزش بهاء داده نمی‌شود و باید بین جریان آموزشی و تربیت یک توازن نسبی برقرار شود. وی ادامه داد: فضای مجازی و سواد رسانه‌ای از اموری است که اگر مورد غفلت واقع شود همه چیز را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: محتوای مسائل تربیتی باید جاذبه دار باشد و پیوسته، با توجه به نیازهای زمان، بروزرسانی گردد و مهم‌تر اینکه با استفاده از شیوه‌های درست به دانش آموز متنقل گردند که لازمه آن استفاده از افراد لایق، شایسته و کاردان در این گونه امور است.

وی پاسخ به شبهات مطرح در فضای مجازی را از وظایف آموزش و پرورش دانست و آگاهی بخشی نسبت به تاریخ انقلاب را به عنوان اصل کلیدی در تربیت دانش آموز فرهیخته و آشنا با آرمان‌های انقلاب، مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: اگر شبهات مطرح در فضای مجازی را به درستی برای دانش آموز پاسخ ندهیم، به مرور زمان شاهد تراکم این شبهات در ذهن او خواهیم بود که نتیجه آن جذب دانش آموز به سخنان جذاب و توخالی خواهد شد.

آیت الله حسینی بوشهری در پایان سخنان خود رفع دغدغه‌های معیشتی معلمان را خواستار شد و تصریح کرد: هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری برای آینده کشور است. معلمی که دغدغه مالی داشته باشد نمی‌تواند به درستی وظیفه خود را انجام دهد.

شایان ذکر است در ابتدای جلسه دکتر یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، به ارائه گزارشی از وضعیت وزارتخانه آموزش و پرورش پرداخت و پیاده سازی سند تحول بنیادی را اولویت اول این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: با پیاده سازی این سند تحول و بهره گیری از افرادی با تفکر ناب اسلامی، اسناد مخالف را کنار خواهیم زد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب