مقدمه آيت الله محمد يزدي:
سپاس خدايي را كه ما را به راه راست راهنمايي نمود كه اگر نبود ما گمراه بوديم و سپاس خدا را بر نشانه هایش ستايش بر نعمتهاي فراوانش، و درود و سلام بر محمد و آل محمد.
دين مقدس اسلام آخرين و پاكترين دين است و به وسيله خاتم پيامبران حضرت محمدبنعبدالله (صلياللهعليهوآلهوسلم) به جامعه بشريت عرضه شده است؛ كتاب و معجزه جاويدان آن قرآن كريم است كه مقدسترين كتاب آسماني و كامل و جامع ترين كتاب است و در كنار عترت و سنّت پيامبر اسلام و امامان، دو يادگار پيامبر هستند كه فرمود: ما ان تمسكتم بهما لن تضلّوا، تا هنگامي كه به اين دو چنگ زده و با اين دو زندگي كنيد گمراه نخواهيد شد.
اين دين و آئين مقدس در تاريخ، دورانهاي سخت و آسان را پشت سر نهاده و امروز در دنيا يكي از بزرگترين اديان است و بيش از يك ميليارد و چهارصد ميليون پيرو دارد و پايگاه علمي و تحقيقي و تمدن آن در جهان رتبه اول را به خود اختصاص داده است. مذهب مقدس تشيع از همان روزهاي نخست تأسيس اسلام با سخن پيامبر اكرم(صلياللهعليهوآلهوسلم) نسبت به دوستان حضرت عليبنابيطالب(عليهالسلام) كه شيعيان او خوانده شدند پايهگذاري شد. در فراز و نشيبهاي اسلام، اين مذهب شیعه هم – يعني پيروان امام علی(علیه السلام)و يازده فرزندش كه نام آنها در حديث جابر از زبان پيامبر اسلام آمده، سختيهايي را بخصوص در دوران حكومت بنياميه و بنيعباس گذراند و امروز سربلندترين، متقن و مستحكم و مستدلترين مذهب متكي به قرآن و عترت است. شیعه پس از دوران چهار ساله حكومت عليبنابيطالب(عليهالسلام) و گذشت قرن ها، امروز در سرزمين ايران به نام جمهوري اسلامي ايران، حاكميت اسلامي را مفهوم و معني بخشيده است و با مسأله ولايت فقيه كه همان استمرار ولايت علي(عليهالسلام) است پايهگذاري شده است. با رهبري و پيشوايي حضرت آيت الله العظمي خميني (قدساللهروحه) و حمايت همه
اقشار مردم در يك انقلاب تاريخي، رژيم پوسيده شاهنشاهي واژگون، و نظام جمهوري اسلامي مستقر و پابرجا شد. پس از رحلت اين مرد بزرگ تاريخ فرزند برومند اسلام و امام، حضرت آيت الله خامنه اي رهبري اين نظام مقدس را با انتخاب خبرگان ملت به عهده گرفتند و امروز در اوج قدرت و عظمت و عزّت، كشور هفتاد ميليوني را اداره مي كنند، ادام الله ظله الشريف الوارف.
دشمني با اين نظام حاكم از همان روز هاي اول پيروزي آن -در تاريخ بهمن پنجاه و هفت- توسط استكبار جهاني و آمريكا شروع شد و تا امروز ادامه داشته و دارد. آنان هر روز به شكلي براي تضعيف و شكست آن برنامه ريزي كرده اند. داستان منافقين، جنگ تحميلي، توطئه و فتنه هاي گوناگون، تحريم ها، هر يك داستاني دارد و بحمدلله در هر نوبت دشمنان شكست خوردند و اسلام و انقلاب سربلند و پيروز برآمده است.
روح اين دين و آئين مقدس عبارت است از اعتقادات و مقدسات برگرفته از قرآن كريم و سنت و عترت و قوانين و مقررات و تصميمات برگرفته از يك نظام و سيستم حكومتي مورد تاييد ولي فقيه و همراهي مردم كشور در چارچوب قانون اساسي كه ريشه ها و بنيانهاي آن در طول قرون متمادي اسلامي توسط فقهاي اسلام و علماي اعلام و مراجع عظام حفظ و حراست و تبيين و تبليغ شده و مي شود.
دشمنيهايي كه با اين نظام انجام گرفته و مي گيرد در بخش اول (يعني اعتقادات و مقدسات برگرفته از قرآن و عترت) شبيه دشمنيهاي بخش دوم هر روز به شكل و رنگي برنامهريزي و اجرا مي شود.
دشمنان از بدعتهاي گوناگون در ساخت مذاهب انحرافي و عرفانهاي كاذب تا شبهه و ترديد در احكام شروع کردند و كمكم سراغ قطعيات اسلام آمده و احكام مسلم و حتي ضروريات اسلام (نه فقط مذهب شيعه) را مورد شك و ترديد قرار دادند و با مغالطه ها و شبههافكني ها و ژست علم و اجتهاد گرفتن آنها را زير سوال برده و مي برند.
درست است كه برخي از احكام امروز يا موضوع ندارد (مثل برده داري و مسائل عبيد و اماء) و يا شرايط اجرايي ندارد (مثل جهاد ابتدايي) يا لوازم و ملازماتي دارد كه ولايت امر مي تواند به شكل موقت و يا با تصويب مجمع تشخيص مصلحت از اجراي آن به عنوان حكم ثانوي جلوگيري كند (مثل كيفر سنگسار) اما شرايط زماني و مكاني و مصلحت هاي موقت احكام قانوني اصل حكم حرام بودن گوشت مردار را تغيير نمي دهد؛ به خصوص با توجه به مبناي فقهي امام راحل و مؤسس نظام كه در احكام ثانوي؛ تحمل مولا و معذور بودن عبد مطرح است نه تبديل و تغيير حكم ضمن آن! اگر قرار بود احكام الهي تحت تأثير سليقه و خواست و تفكر اين و آن جابجا شود (بخصوص قطعيات و تعبديات) امروز چيزي از دين خدا باقي نمانده بود.
با توجه به اين مقدمه، نوشته اي را كه در فضاي مجازي به عنوان حكم رجم در اسلام آمده است بررسی می شود جمله به جمله صورت اشكال نويسنده ذكر و پاسخ آن درپی مي آيد؛ شايد براي اهل تحقيق مفيد باشد.